PTR-Media

Reklambyrå Tjörn.

PTR-Media producerar prisvärda och användarvänliga hemsidor, vi gör layout av trycksaker och tar fram webbfilm till social
media och hemsidor.

PTR-Media är er lokala reklambyrå på Tjörn

Anlita reklambyrå på Tjörn


PTR-Media är er trygga reklam- och webbyrå. Vi tar hand om helheten, text, bild, layout, projektledning och tryck. Från idé till färdig produkt.

Hemsidor
PTR-Media producerar prisvärda och användarvänliga hemsidor. Vi bygger upp de mallar som krävs för ändamålet, installerar databas och system på webbserver. Utifrån kundens önskemål och tankar tar vi fram en layout och en struktur för hemsidan, vi ser även till att sidan blir sökvänlig. Vi kan även ta fram kostnadseffektiva SEO lösningar som gör att man hamnar högre upp på googles söklistor.

Webbfilm
En snabb överblick i flöden eller resultatlistor räcker för att konstatera att det har blivit allt mer rörlig film på webben. Ett kostnadseffektivt sätt att synas!

Vi hjälper er med film för webb och digitala kanaler. Från idé till färdig produkt.
Filmproduktion
Redigering och framtagning av film för olika medier
Speakerröst om ni så önskar

Trycksaker
Med lång erfarenhet av grafiskt produktion och bildhantering designar vi ert företags trycksaker. Vi erbjuder kompletta lösningar och tjänster inom grafisk kommunikation.
Vi designar trycksaker som inspirerar, informerar och skapar handling bl a  foldrar, magasin, broschyrer, visitkort, kuvert, mappar, foldrar, broschyrer, flygblad, affischer, skyltar, roll-ups, vepor. Vi kan även hjälpa er med er grafiska profil.

Vänd er alltså till oss för bl.a. mer information.


PTR-Media

Hemsidor

Se till att du syns vi är med hela vägen
från idé till färdig produkt.

PTR-Media

Webbfilm

Sköter du din webb som du borde? Använd webbfilm
i din marknadsföring.

PTR-Media

Trycksaker

Vi hjälper dig med helheten, vi är med hela vägen
från idé till färdig produkt.

Ny katalog till KACAB

Klicka på knappen nedan och bläddra i KACAB Tekniks katalog på 32 sidor framtagen av PTR-Media.

Nyheter